Со местоположба во Велес, традиционално соработуваме со голем број компании со изградена доверба и сигурност. Целото производство, како и продажбата се случува за познатите купувачи според нарачките, според бараните карактеристики, квалитет и други високи барања на клиентите.

Квалитетот го направивме наша навика. Тоа не е нешто кон што само се стремиме - ние живееме според овој принцип секој ден. Запазени се сите стандарди за квалитет на материјалот и изработката.

Ние разбираме дека пакувањето е многу суштинско за секој производ и затоа сме посветени да ви обезбедиме решение за сите ваши прашања поврзани со пакувањето, што беше проблем за сите наши сегашни клиенти пред да бидат со нас.

Веруваме во долгорочна соработка заснована на доверба, квалитет, сигурност. Секогаш настојуваме целосно да ги испочитуваме сите договорени услови и рокови. Посветеноста на испораките е нешто каде што го даваме најдоброто за да можете да уживате во редовните испораки без пречки. Севкупниот резултат доаѓа во режимот на задоволство и совршенство.

Обезбедуваме редовна обука на сите наши вработени за да го зголемиме нашето владеење и квалитет за да можеме да дадеме максимално задоволство на нашите вредни клиенти.

За нас

Кои сме ние?

Квалитетот на нашите производи е наш приоритет.

Зошто да одберете картонска кутија за вашите производи?

Еден од материјалите со најмало влијание врз животната средина;

100% може да се рециклира и е биоразградлив;

Го минимизира создавањето на отпад;