Ги изработуваме сите видови на кутии (кутии за пица, пастрмајлија, торти, ролати…), подметачи, гајби од трослојна и петослојна лепенка. Произведуваме класични американ кутии, штанцувани кутии, каширани кутии и гајби од трослојна и петослојна лепенка, во различен дизајн, форма и димензии, со можност за печатење во две бои. Целото производство, како и продажбата се случува за познатите купувачи според нарачките, според бараните карактеристики, квалитет и други високи барања на клиентите.

Производи

Што нудиме ние?

Сите димензии на кутии за пици и пастрмајлии
pizza on white cardboard box
pizza on white cardboard box
box of Cream donuts
box of Cream donuts
Нестандардни формати и димензии
Картонски гајби
Стандардни формати и димензии
white box on white table
white box on white table
Сите димензии на кутии за торти и колачи